Zoekt u een incassobureau in Eindhoven?

 

Incasso Associatie Nederland (IAN): uw vertrouwde partner in de regio Eindhoven

 

Als ondernemer heeft u misschien wel van uw hobby uw werk kunnen maken, maar het ondernemen heeft ook minder leuke en vooral tijdrovende bezigheden. Debiteurenbeheer wordt vaak ervaren als zo'n tijdrovende bezigheid. Tijdrovend, maar wel van groot belang voor de financiële positie van uw onderneming. Grote bedrijven hebben daarom aparte afdelingen met specialisten die deze taak op zich nemen. Kleine ondernemers en ZZP'ers komen vaak handen tekort; zeker in tijden dat de markt weer aantrekt en verkopen stijgen. Zoekt u met uw bedrijf ondersteuning in bovenstaande werkzaamheden van een incassobureau in Eindhoven? Incasso Associatie Nederland biedt uitkomst.

Incassobureau IAN: meer dan enkel incasseren

Een goed debiteurenbeheer betaalt zichzelf terug: betalingstermijnen worden beter gehandhaafd, dubieuze debiteuren worden sneller onderschept en onnodige problemen met uw klanten kunnen vaak worden voorkomen. Bij een incassobureau wordt vaak aan “brede schouders” gedacht, maar dat is niet onze manier van werken. Wij staan wel voor een brede aanpak, maar op een andere wijze:
- debiteurenbeheer en incassodiensten
- krediet- en risicomanagement
- juridische bijstand
Ons incasso bureau neemt ondernemers uit de omgeving van Eindhoven deze werkzaamheden graag uit handen, zodat u en uw medewerkers zich kunnen blijven concentreren op de hoofdtaken. 
 

Debiteurenbeheer, een zaak voor de hele onderneming

 

Voorkomen is beter dan genezen. Onze filosofie is daarom, dat debiteurenbeheer een zaak is van de gehele onderneming. Bijna alle afdelingen binnen uw organisatie komen fysiek, telefonisch of schriftelijk in contact met uw debiteuren: verkoop, logistiek en administratie. Het begint al met de eerste contacten met de klant. De kredietwaardigheid van nieuwe klanten dienen gecheckt te worden, zodat u de juiste betalingsvoorwaarden voor deze klant kunt vastleggen. Soms betekent deze aanpak een organisatie of cultuurverandering binnen de onderneming. Ook hierin kunnen wij uw onderneming begeleiden. Ons totaal pakket dienstverlening omvat tevens ondersteuning door middel van organisatieadvies en interim management.
 

Ruime ervaring in financieel juridische dienstverlening en organisatieadvies

 

Vele ondernemers uit de regio Eindhoven gingen u reeds voor door ons incasso bureau in te schakelen voor advies en dienstverlening. Komt u als ondernemer in de regio ook tijd en/of handen te kort en wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over alle aspecten van onze dienstverlening. Met ruim veertig jaar ervaring op het gebied van organisatieadvies en financieel juridische dienstverlening vindt u in Incasso Associatie Nederland een ervaren en vertrouwde partner in de regio Eindhoven.