Incassobureau Roermond

Incassobureau in Roermond voor uw openstaande facturen

Incasso Associatie Nederland

Incassobureau inclusief juridisch advies

Niets is zo vervelend als openstaande posten. Het vorderen van een bedrag is niet alleen een tijdrovende zaak, maar verloopt vaak ook niet volgens plan. Een deel van uw klanten betaalt nu eenmaal later dan afgesproken of soms helemaal niet. 
De I.A.N. (Incasso Associatie Nederland) neemt u lastige incassoprocedures graag uit handen. Wij zorgen er niet alleen voor dat uitstaande bedragen aan u worden betaald, maar bieden zonodig ook juridisch advies. I.A.N. staat bekend om voordelige en effectieve oplossingen op het gebied van debiteurenbeheer, op basis van no cure-no-pay. De relatie met uw debiteur wordt hierbij niet verstoord. 

Juridische procedure incasso Roermond

Soms is het noodzakelijk om een juridische procedure op te starten. De I.A.N. bemiddelt in deze procedure, waarbij we rekening houden met uw ondernemingsvisie. Wordt een levering betwist door een leverancier? I.A.N. onderzoekt de betwisting en bepaalt samen met u het in te nemen standpunt. Als een buitengerechtelijke traject geen oplossing biedt, dan wordt een juridische procedure opgestart. 

Diensten Incasso Associatie Nederland

Bij Incasso Associatie Nederland lopen we al heel wat jaren mee in de incasso branche. De I.A.N. biedt al meer dan 40 jaar financieel- juridische dienstverlening op het gebied van: 
 

  • Incassodiensten
  • Juridische procedures
  • Credit-en riskmanagement
  • Organisatie- en cultuurverandering
  • Interim management


We zijn actief in de regio Roermond en hebben in de loop der jaren als bewust klein incassobureau al honderden klanten geholpen. Wij begeleiden, coördineren en adviseren bij het het complete gerechtelijke traject. 
 

Debiteurenbeheer


Onbetaalde facturen van dubieuze debiteuren. Smoezen, ontwijking en een verstoorde relatie. Iedere onderneming heeft het meegemaakt. Toch is het mogelijk om uw uitstaande bedragen alsnog in handen te krijgen. De I.A.N. is gespecialiseerd in debiteurenbeheer, waarbij de hele organisatie betrokken wordt om goede afspraken met relaties te maken en om het betalingstraject zo kort mogelijk te houden. 

Vertrouwd en met tientallen jaren ervaring neemt incassobureau I.A.N. u veel juridisch werk uit handen. Van preventie tot het innen van achterstallige facturen, met behoud van een goede relatie.