Flexibele partner

  Bewust klein bureau

  Maatwerk per case

Het incassobureau voor Velp en omstreken


Voor een incassobureau werkzaam in Velp en omstreken, bent u bij Incasso Associatie Nederland aan het juiste adres. Wij beschikken over ruime ervaring op het gebied van onder meer debiteurenbewaking, incasso en juridisch advies. Vanuit ons hoofdkantoor in Venray bieden wij onze diensten aan in Nederland, België en Duitsland.

Dat bedrijven in Velp en omgeving gebruik maken van onze diensten is niet zo verwonderlijk. Sinds de oprichting van ons incassobureau, zo'n 40 jaar geleden, zijn wij actief in verschillende provincies zoals Gelderland en Limburg.

Incasso Associatie Nederland heeft er altijd bewust voor gekozen om een klein bureau te blijven. Wij kiezen voor een individuele benadering en zoeken voor elke specifieke situatie een passende oplossing.

Debiteurenbewaking

Debiteurenbeheer is zo eenvoudig nog niet. Vaak ontbreekt het ondernemers aan tijd om deze taak adequaat uit te voeren. Wij nemen deze taak dan ook graag van u over. Door zaken goed te organiseren kunnen betalingsproblemen worden voorkomen. Onze werkzaamheden zijn erop gericht om problemen met uw debiteuren te voorkomen en de relatie niet te verstoren.

Incasso

Als incassobureau, werkzaam in omgeving Velp, weten wij dat het een tijdrovende zaak kan zijn om openstaande posten te vorderen. Hoewel klanten vaak toezeggingen doen, verzuimen zij soms toch om te betalen. Wanneer een debiteur geen reden opgeeft voor het niet betalen van uw rekening, (de zogenaamde onbetwiste vordering) passen wij het principe 'no cure no pay' toe.

Juridische bijstand

Onze juridische afdeling gaat direct aan de slag wanneer er sprake is van een betwiste vordering waarbij juridische bijstand nodig is. We bekijken de redenen waarom de klant niet betaalt en doen het mogelijke om tot een oplossing te komen. Indien nodig stappen wij naar de rechter. We begeleiden de gehele juridische procedure en zijn daarnaast aanspreekpunt voor uw klant.I.A.N. / Incasso Associatie Nederland

Keizersveld 41A 
5803 AM Venray


Postbus 5120

5800 GC Venray

Contactgegevens

Tel: 0478 - 517 999 

Fax: 0478 - 517990

Email: info@ianvenray.nl

KvK-nummer

12030650


Privacy