Flexibele partner

  Bewust klein bureau

  Maatwerk per case

afbeelding pennen

Het incassobureau voor Zevenaar


I.A.N. voor effectieve incasso in Zevenaar


Hebt u te maken met onbetaalde facturen of dubieuze debiteuren? Ga dan niet bij de pakken neerzitten en schakel zo snel mogelijk de specialisten van Incasso Associatie Nederland in. Als ervaren incassobureau gaan wij gaan wij direct voor u aan de slag in Zevenaar en omstreken om de openstaande posten in te vorderen. Al ruim 40 jaar timmert de I.A.N. in geheel Nederland aan de weg als financieel-juridisch dienstverlener. Wij zijn ervaren specialisten op het gebied van credit- en riskmanagement, vorderingsrecht en organisatieverandering.

Langdurig openstaande posten

U bent zeker niet de eerste ondernemer die bij ons incassobureau aanklopt. Wij kennen de uitvluchten die debiteuren gebruiken om rekeningen niet op tijd te betalen maar al te goed! Van uitstel komt vaak afstel en u hebt het nakijken! Wordt uw factuur niet betaald omdat de levering wordt betwist? Dan geven we de vordering meteen in handen van de juridische afdeling van de I.A.N. om een onderzoek in te stellen. Na dit onderzoek stellen we gezamenlijk het in te nemen standpunt vast. Wij helpen u om het betalingstraject zo kort mogelijk te houden.

Voorkom betalingsproblemen

Als het gaat om onbetwiste vorderingen, dan voeren wij bij I.A.N. uw incasso uit op basis van 'no cure no pay'. De betaling wordt dan binnen korte tijd ontvangen of we treffen een passende betalingsregeling. Indien nodig starten we een juridische procedure voor u op. Hierbij bemiddelen we altijd volledig overeenkomstig uw ondernemingsvisie. Wilt u het debiteurenbeheer liever helemaal uit handen geven? Ook dan kan de Incasso Associatie Nederland heel veel voor u betekenen. Kies ook voor onze effectieve en goedkope oplossingen, zonder dat u de relatie met uw debiteuren op het spel hoeft te zetten. Voorkom betalingsproblemen nabij Zevenaar en bel ons incassobureau op 0478-517999.I.A.N. / Incasso Associatie Nederland

Keizersveld 41A 
5803 AM Venray


Postbus 5120

5800 GC Venray

Contactgegevens

Tel: 0478 - 517 999 

Fax: 0478 - 517990

Email: info@ianvenray.nl

KvK-nummer

12030650


Privacy