Creditmanagement en organisatieadvies op maat

Meer dan alleen een incassobureau

Credit- en riskmanagement

Ook op het gebied van crisis- en interim-management kunt u bij incassobureau I.A.N. terecht. Ervaren consultants met juridische, organisatiekundige en bedrijfskundige achtergronden zijn inzetbaar van Roermond tot Eindhoven en Nijmegen. 


Om een betalingstermijn zo kort mogelijk te houden en risico’s zoveel mogelijk te mijden, is een juiste implementatie van het debiteurenbewakingstraject in uw onderneming noodzakelijk. Een structurele aanpak zal leiden tot extra rentevoordeel en een betere beheersbaarheid van uw kredietverloop.

De I.A.N. (Incasso Associatie Nederland) in Venray trekt intensief met u op om tot een resultaatgerichte aanpak te komen. Aan de hand van een quickscan vindt er een eerste inventarisatie en analyse plaats. Verbeteracties zijn veelal maatwerk en sterk gerelateerd aan de in uw branche geldende normen. Bovendien spelen uw eigen bedrijfseconomische omstandigheden een belangrijke rol.

De begeleiding en trainingen richten zich op een juiste interpretatie van duurzame procedures, de opvolging, de inzet en het gedrag van uw medewerkers. Tijdens het verbeterproces wordt u bijgestaan door een persoonlijk adviseur. In voorkomende gevallen kan de adviseur op uw locatie het debiteurenbeheer tijdelijk overnemen.

Organisatieadvies en interim-management

Gedegen credit- en riskmanagement loopt door de gehele organisatie. Uw persoonlijke adviseur kan tijdens het verbetertraject stuiten op andere wensen en behoeften in de organisatie. Zaken die ook om een specifieke aanpak en implementatie vragen. 


De adviseur maakt u attent op deze organisatieontwikkelingen en helpt u bij de vertaling in verbeteracties. Zo brengt en houdt u uw organisatie in beweging.

I.A.N. / Incasso Associatie Nederland

Keizersveld 41A 
5803 AM Venray


Postbus 5120

5800 GC Venray

Contactgegevens

Tel: 0478 - 517 999 

Fax: 0478 - 517990

Email: info@ianvenray.nl

KvK-nummer

12030650


Privacy