Incassobureau Eindhoven 

Debiteurenbeheer is voor veel ondernemers en bedrijven niet hetgene waar zij zich graag mee bezighouden. Toch zorgt een consequente aanpak ervoor dat uw debiteuren u tijdig en correct betalen voor de door u geleverde diensten of producten. Dit is belangrijk, want op deze manier blijft de cashflow van uw bedrijf gewaarborgd en daarmee ook het voortbestaan van uw bedrijfsactiviteiten. I.A.N. Incassobureau in Eindhoven helpt u hierbij.

Het incassobureau in Eindhoven, ook voor juridische procedures

Vaak wordt gedacht dat debiteurenbeheer veel tijd en geld kost. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Het inschakelen van een incassobureau kan hiervoor een goedkope en effectieve oplossing zijn. I.A.N. (Incasso Associatie Nederland) is een incasso bureau in Eindhoven dat uw debiteurenbeheer graag voor u uit handen neemt. Wij zijn een bewust klein incasso bureau in Eindhoven en omgeving en zijn voornamelijk werkzaam voor business to business.


Elke situatie is anders en vraagt om een individuele benadering en aanpak. Hierbij staan maatwerk en flexibiliteit voorop. De afgesproken werkzaamheden worden zo efficiënt mogelijk door ons uitgevoerd, waarbij we op een doeltreffende manier contact met uw debiteur(en) leggen. I.A.N. vindt het belangrijk om de goede relatie tussen u en uw debiteur in stand te houden, maar indien nodig kunnen wij u ook bijstaan in een hardere aanpak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het starten van een juridische procedure. 


Ons werk doen wij al ruim 40 jaar met veel plezier waardoor we beschikken over veel kennis en ervaring. We werken hierbij volgens het no cure no pay-principe. Van oorsprong zijn we werkzaam in de driehoek Eindhoven, Roermond en Nijmegen, maar tegenwoordig zijn we vanuit ons kantoor in Venray actief in heel Nederland en zelfs ook over de grens in Duitsland en België.


Bent u op zoek naar een ervaren en laagdrempelig bureau voor een incasso Eindhoven of omgeving? Neem dan contact met ons op via info@ianvenray.nl of telefoonnummer 0478-517999. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden en de wensen voor uw debiteurenbeheer.

I.A.N. / Incasso Associatie Nederland

Keizersveld 41A 
5803 AM Venray


Postbus 5120

5800 GC Venray

Contactgegevens

Tel: 0478 - 517 999 

Fax: 0478 - 517990

Email:info@ianvenray.nl

KvK-nummer

12030650

Privacy