Flexibele partner

  Bewust klein bureau

  Maatwerk per case

Uw ervaren incassobureau nabij Duiven

Incasso Associatie Nederland voor uw incasso problemen in Duiven 


Een klant die weigert te betalen, levert veel rompslomp op. Het kost u of uw medewerkers tijd en frustratie om iedere keer achter een factuur aan te bellen, mailen en schrijven. Allemaal uren die u liever besteedt aan het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers of voor het ontwikkelen voor uw producten. Geef daarom uw incassowerk uit handen aan Incasso Associatie Nederland.

Geef het werk uit handen

Het is altijd spannend om uw administratie uit handen te geven; het gaat immers om een kijkje in uw financiële keuken. Wij garanderen u dat wij discreet met uw gegevens en met die van uw klanten omgaan. Tijdens het proces houden wij u op de hoogte van de voortgang. Zo weet u precies wanneer u de achterstallige betalingen mag verwachten. Daarnaast helpen wij u met het beheren van uw debiteurenadministratie, zodat het innen van facturen een stuk overzichtelijker en gemakkelijker wordt. Zo doen wij als incassobureau aan meer dan alleen incasso's. Wij ondersteunen ook met juridische procedures en interim management.

Ook op lokaal niveau

Als incassobureau werken wij ook op lokaal niveau. Dankzij onze landelijke dekking ondersteunen wij met gemak grote en kleine bedrijven in grote en kleine gemeentes. Dus ook in Duiven. Wij kennen de markt en de omgeving waarin u zaken doet. Hierdoor weten we ook hoe wij uw contacten het beste kunnen benaderen. Heeft u openstaande facturen met een flinke betaalachterstand? Neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat de openstaande facturen snel voldaan worden, zonder dat u uw relatie met de klant op het spel zet. Dus bel zelf niet langer achter openstaande facturen aan, laat ons het doen. Wij gaan graag voor u op korte termijn aan de slag.I.A.N. / Incasso Associatie Nederland

Keizersveld 41A 
5803 AM Venray


Postbus 5120

5800 GC Venray

Contactgegevens

Tel: 0478 - 517 999 

Fax: 0478 - 517990

Email: info@ianvenray.nl

KvK-nummer

12030650


Privacy