Flexibele partner

  Bewust klein bureau

  Maatwerk per case

Incassobureau in en om Helmond

Incasso Associatie Nederland (I.A.N.) hanteert de No cure, No Pay methode. Wij berekenen geen abonnementskosten. Alle eventuele bijkomende kosten worden doorberekend aan uw debiteuren.


Zoekt u een incassobureau in Helmond en omgeving? 


Wij zijn landelijk actief en kunnen u dus ook hier ondersteunen.Uw klanten staan natuurlijk centraal. U wilt een goede verstandhouding met uw klanten, ook als uw debiteur niet tijdig betaalt. De klant blijft de drijfveer van uw onderneming. Helaas kan het voorkomen dat een van uw klanten uw facturen niet voldoet. Stap één voor u is natuurlijk zelf proberen de openstaande rekeningen te innen via onder andere een betalingsherinnering. Zodra duidelijk wordt dat uw klant om welke reden dan ook een openstaande vordering niet gaat betalen na herhaaldelijke verzoeken van uw kant, wordt het tijd voor stap twee. Hiervoor schakelt u Incasso Associatie Nederland in. 


Wij opereren landelijk en zijn dus ook als incassobureau voor de hele regio Helmond in te zetten. 


Wij zijn een kleinschalig incassobureau dat zich voornamelijk richt op business-to-business, maar zich ook inzet voor business-to-consumer zaken. Wij zullen gedurende de gehele procedure proberen de relatie met uw klant goed te houden. Geld incasseren is niet ons enige doel.


Waarvoor staan wij als incassobureau?


Een persoonlijke benadering bij het incasseren van openstaande vorderingen staat bij Incasso Associatie Nederland voorop. Onze ervaring heeft ons geleerd dat het gros van de incasso’s door debiteuren binnen het incassotraject worden voldaan. Mocht het onverhoopt toch niet mogelijk zijn om een openstaande vordering via bovengenoemde weg te innen, komt onze juridische afdeling in actie. Dit gaat gedeeltelijk ook op basis van No Cure No Pay. Zij gaan dan over tot de vervolgstappen die in het juridische traject noodzakelijk zijn. Hierbij wordt ons landelijk netwerk van deurwaarders daar waar nodig ingeschakeld. Onze jurist die uw dossier behandelt, doet dat altijd in nauw overleg met u, zodat u te allen tijde exact op de hoogte bent van de te nemen acties en de stand van zaken.Wilt u meer informatie over onze diensten in de omgeving Helmond? Neem vrijblijvend contact met ons op!I.A.N. / Incasso Associatie Nederland

Keizersveld 41A 
5803 AM Venray


Postbus 5120

5800 GC Venray

Contactgegevens

Tel: 0478 - 517 999 

Fax: 0478 - 517990

Email: info@ianvenray.nl

KvK-nummer

12030650


Privacy