Flexibele partner

  Bewust klein bureau

  Maatwerk per case

Incassobureau voor Huissen en omgeving

Er is vrijwel niets zo vervelend als openstaande posten en facturen die maar niet betaald worden. U wilt de relatie met uw klanten zo goed mogelijk behouden, maar soms lijkt dit vrijwel onmogelijk. In dat geval is het inschakelen van een ervaren incassobureau een goede manier om uw zorgen te verlichten. Voor incasso’s in Huissen en omstreken kunnen wij bij Incasso Associatie Nederland u altijd helpen. 


Wij hebben al meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van debiteurenbeheer, waardoor wij precies weten wat er nodig is om het betalingsverkeer met uw klanten zo goed mogelijk te regelen. Dat begint bij het maken van duidelijke afspraken, maar ook bij het vereenvoudigen van het betalingsproces. Samen met u kunnen we ieder facet van uw bedrijf bekijken, waardoor we achterstallige betalingen kunnen voorkomen. Mocht u toch te maken krijgen met een onbetrouwbare debiteur, dan is onze incassodienst in staat om het openstaande bedrag te verhalen op de wanbetaler. Hierbij geldt: 'no cure, no pay'. Wij helpen u op alle mogelijke vlakken van debiteurenbeheer. Naast onze diensten als incassobedrijf zijn wij dus ook inzetbaar voor credit- en riskmanagement, crisis- en interim management en voor het afhandelen van juridische procedures. 


Een van de grote voordelen van Incasso Associatie Nederland, is dat wij een klein bedrijf zijn. Dat betekent dat maatwerk een van onze grootste expertises is. Wij zorgen ervoor dat wij de service verlenen die bij uw bedrijf past. Bovendien zijn wij zeer flexibel inzetbaar, dus u kunt voor vrijwel iedere vraag bij ons terecht. Bent u dus in Huissen op zoek naar een incassokantoor? Neem dan gerust contact met ons op om een eerste afspraak te maken. Dan bekijken we samen hoe we u verder kunnen helpen.


I.A.N. / Incasso Associatie Nederland

Keizersveld 41A 
5803 AM Venray


Postbus 5120

5800 GC Venray

Contactgegevens

Tel: 0478 - 517 999 

Fax: 0478 - 517990

Email: info@ianvenray.nl

KvK-nummer

12030650


Privacy