Flexibele partner

  Bewust klein bureau

  Maatwerk per case

Ons incassobureau assisteert bij het 

debiteurenbeheer in Nijmegen en omgeving


In Nijmegen heb je het I.A.N. De afkorting I.A.N. staat voor: Incasso Associatie Nederland. I.A.N. is gevestigd in Venray, maar is werkzaam in onder meer Nijmegen. Zij zijn een incassobureau dat meer doet dan enkel incasseren. Allereerst, wat doet een incassobureau?


De taak van een incassobureau 


Een bureau helpt u bij klanten die hun betalingen niet hebben voldaan. Ook kan zij u helpen wanneer u zelf een schuld hebt openstaan. In het eerste geval kunnen zij met behulp van een deurwaarder de klant zover krijgen de betaling te voldoen. Wanneer u zelf over een schuld beschikt, kan het bureau samen met u een plan opstellen zodat de afbetaling zo snel en soepel mogelijk verloopt.

Maar een bureau zoals het I.A.N verleent ook zijn dienst voordat er sprake is van achterstallige betalingen en schulden. Zij kunnen alle debiteuren organiseren zodat betalingsvertragingen worden voorkomen.

Het I.A.N. 


Betalingsvertragingen verslechten de relatie met de klant. I.A.N. kan dit door middel van preventieve handelingen voorkomen. Zij stellen dat een goede organisatie door middel van duidelijke afspraken met relaties kan helpen. Daarbij komt de gehele onderneming kijken en niet enkel de financiële tak.

Bij een onderneming horen daarnaast niet enkel debiteuren. Ook vorderingsrechten, credit- en riskmanagement kunnen om de hoek komen kijken. Ook daarbij kan I.A.N. zijn dienst aanbieden en advies geven. I.A.N. is een klein bureau, noemt zichzelf een flexibele partner en bekijkt elke situatie individueel. Zij bieden een totaalpakket en worden door 20 klanten op www.klantenvertellen.nl beoordeeld met een 8.8. De verdere inhoud van deze beoordelingen kunt u bekijken op de website van I.A.N. Daarnaast kan een onderneming te maken krijgen met een organisatieverandering. I.A.N. heeft creditmanagement en organisatieadvies op maat en noemt tevens de mogelijkheid tot interim management op zijn website.


Contact 

Wilt u contact opnemen met I.A.N? Dan kan dat via telefoonnummer: 0478-517999, of via Fax: 0478-517990. Voor vragen over openstaande facturen van klanten, debiteuren of management advies kunt u met hen bellen. Heeft u andere vragen? Dan beantwoorden zij die graag. Ook kunt u mailen naar: info@ianvenray.nl, of uw gegevens achterlaten op www.ianvenray.nl.


Momenteel is I.A.N gevestigd in Venray, maar zijn ze nu ook door heel Nederland, België en Duitsland te vinden.Bij incassobureau I.A.N. (Incasso Associatie Nederland) uit Venray kunt u terecht voor een alerte en deskundige uitvoering van:

De I.A.N. is al meer dan 40 jaar een financieel-juridisch dienstverlener op het gebied van vorderingsrecht, credit- en riskmanagement en organisatieverandering. Oorspronkelijk begonnen in Venlo, met als werkgebied voornamelijk de driehoek Roermond, Eindhoven en Nijmegen, Helmond en Venlo. Tegenwoordig gevestigd in Venray en werkzaam als incassobureau door heel Nederland, Duitsland en België. Vertrouwd en deskundig neemt de I.A.N. u veel werk uit handen. 


Kiest u voor de I.A.N., dan kiest u voor een totaalaanpak. Elke situatie vraagt om een individuele benadering. Maatwerk dus. Passende preventieve oplossingen voorkomen een onnodige verstoring van de relatie met uw afnemers en bevorderen zowel organisatorisch als financieel de beheersbaarheid van uw onderneming.

I.A.N. / Incasso Associatie Nederland

Keizersveld 41A 
5803 AM Venray


Postbus 5120

5800 GC Venray

Contactgegevens

Tel: 0478 - 517 999 

Fax: 0478 - 517990

Email: info@ianvenray.nl

KvK-nummer

12030650


Privacy