Incassobureau Nijmegen 

De klant is de drijfveer van uw onderneming in bijvoorbeeld Nijmegen. Het is wel belangrijk dat de klant openstaande rekeningen betaalt. In sommige gevallen gebeurt dit niet, ondanks dat u al vaker heeft verzocht om de rekeningen te voldoen. Beloftes vanuit de andere partij die niet worden nagekomen zorgen voor grote frustratie bij u. Bovendien brengt dit extra werk en kosten met zich mee. Op een bepaald moment is het tijd om verdere stappen te ondernemen. Hiervoor schakelt u Incasso Associatie Nederland in, uw incassobureau Nijmegen. Een kleinschalig incassobureau dat zich voornamelijk richt op business-to-business, maar zich ook inzet voor business-to-consumer zaken. Het oplossen van betalingsproblemen is niet ons enige doel. Wij vinden het net zo belangrijk om de cliënt – debiteur relatie goed te houden.

Incassobureau Nijmegen, ook voor juridische procedures

U bent zelf verantwoordelijk voor een goed debiteurenbeheer. Zo is het belangrijk om goede afspraken met uw klanten of relaties te maken. Een kort betalingstraject is hierbij altijd het doel. Incasso Associatie Nederland kan u van dienst zijn bij debiteurenbewaking en credit- en risk management. Incasso Associatie Nederland gaat voor de totaalaanpak. Hierbij staat maatwerk voorop. De relatie met debiteuren hoeft niet onherstelbaar verstoord te worden door betalingsproblemen. Een goede communicatie en juiste afspraken spelen hierin een belangrijke rol. Dat is de kracht van uw incassobureau Nijmegen en omgeving.

Een kort betalingstraject

Wanneer het niet mogelijk blijkt om afspraken met de debiteur te maken, zal een juridische procedure volgen. Ook hierin staat in Incasso Associatie Nederland zijn mannetje. Wij zijn al meer dan 40 jaar actief als financieel en juridisch dienstverlener. Wij leveren maatwerk en bekijken elke zaak afzonderlijk. Zo hanteren wij geen vaste procedures, maar werken doeltreffend en proberen direct contact te leggen met de debiteur. Doel blijft om de betalingsachterstand zo snel mogelijk in te halen, op welke manier dit ook nodig is. De huidige economische situatie zorgt voor steeds meer betalingsachterstanden. Wij als incassobureau proberen op deze situatie in te spelen door begrip te tonen en met oplossingen te komen. Wij werken op no cure no pay basis. Dit geeft u meer zekerheid en vertrouwen in onze manier van werken. 


Bent u op zoek naar een ervaren en laagdrempelig incassobureau Nijmegen, Roermond, Eindhoven of omgeving? Neem dan contact met ons op via info@ianvenray.nl of telefoonnummer 0478-517999. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden en de wensen voor uw debiteurenbeheer.


Zoekt u een No cure, No Pay bureau voor een incasso Nijmegen of omgeving?


Bent u op zoek naar een No Cure - No Pay incassobureau in Nijmegen? Dat is precies de methode die Incasso Associatie Nederland (I.A.N.) hanteert. Wij berekenen alle kosten door naar uw debiteuren, dus voor onze diensten worden geen abonnementskosten in rekening gebracht. Voor bedrijven en particulieren in de stad van de Vierdaagse zijn wij het juiste incasso bureau om in te schakelen.


Incasseren met daadkracht en een persoonlijke touch


Incasso Associatie Nederland staat bekend om de daadkracht en de persoonlijke benadering bij het incasseren. Ons team kenmerkt zich door de jarenlange ervaring die zij hebben, hetgeen zich uitbetaalt in een succesvol incassotraject. Lukt het toch niet om de openstaande vordering in minnelijke incassotraject te innen, dan hebben we altijd nog onze juridische afdeling achter de hand, o.a. gespecialiseerd in vorderingsrecht. Ook dit gaat bij een onbetwiste vordering voor een deel op basis van No Cure No Pay. Zij gaan dan over tot de vervolgstappen die in het juridische traject noodzakelijk zijn. Hierbij wordt ons landelijk netwerk van deurwaarders daar waar nodig ingeschakeld. Onze jurist die uw dossier behandelt, doet dat altijd in nauw overleg met u, zodat u te allen tijde exact op de hoogte bent van de te nemen acties en de stand van zaken. Gelukkig kunnen we stellen dat het gros van de incasso’s die wij behandelen, door de debiteuren in het incassotraject worden voldaan. Bij ons incasso bureau kunt u dus rekenen op een doortastende en succesvolle inning van uw openstaande facturen.


Meer info over ons laagdrempelige incassobureau in de regio Nijmegen?


Wilt u meer informatie over onze werkwijze en de mogelijkheden? Of wilt u weten wat nu precies het No Cure No Pay principe inhoudt? Dan bent u van harte welkom bij ons op kantoor. Uiteraard komen wij ook graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Voor een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken op 0478-517999 of per email info@ianvenray.nl. Onze medewerkers gaan graag voor u aan de slag!

I.A.N. / Incasso Associatie Nederland

Keizersveld 41A 
5803 AM Venray


Postbus 5120

5800 GC Venray

Contactgegevens

Tel: 0478 - 517 999 

Fax: 0478 - 517990

Email:info@ianvenray.nl

KvK-nummer

12030650

Privacy