Flexibele partner

  Bewust klein bureau

  Maatwerk per case

Een snelle afwikkeling van openstaande debiteuren

Onbetaalde facturen. Langdurig openstaande posten. Dubieuze debiteuren. We kennen het allemaal. In veel gevallen wringen deze debiteuren zich in allerlei bochten om de betaling nog langer uit te stellen of er zelfs onderuit te komen. De relatie lijkt onherstelbaar verstoord en u hebt het nakijken…, of toch niet? 


Een goede organisatie van het debiteurenbeheer voorkomt betalingsproblemen achteraf. Het beheer van uw debiteuren vraagt om een juiste visie op de organisatie en procedures. Dat begint al in een vroeg stadium bij het maken van afspraken met uw relaties. Niet alleen de financiële afdeling is betrokken, maar de gehele onderneming speelt een belangrijke rol. Het is immers voor allen van belang om het betalingstraject zo kort mogelijk te houden. 


Bij incassobureau I.A.N. (Incasso Associatie Nederland) in Venray kunt u terecht voor een alerte en deskundige uitvoering van:

De I.A.N. is al meer dan 40 jaar een financieel-juridisch dienstverlener op het gebied van vorderingsrecht, credit- en riskmanagement en organisatieverandering. Oorspronkelijk begonnen in Venlo, met als werkgebied voornamelijk de driehoek Roermond, Eindhoven en Nijmegen, Helmond en Venlo. Tegenwoordig gevestigd in Venray en werkzaam als incassobureau door heel Nederland, Duitsland en België. Vertrouwd en deskundig neemt de I.A.N. u veel werk uit handen. 


Kiest u voor de I.A.N., dan kiest u voor een totaalaanpak. Elke situatie vraagt om een individuele benadering. Maatwerk dus. Passende preventieve oplossingen voorkomen een onnodige verstoring van de relatie met uw afnemers en bevorderen zowel organisatorisch als financieel de beheersbaarheid van uw onderneming.

I.A.N. / Incasso Associatie Nederland

Keizersveld 41A 
5803 AM Venray


Postbus 5120

5800 GC Venray

Contactgegevens

Tel: 0478 - 517 999 

Fax: 0478 - 517990

Email: info@ianvenray.nl

KvK-nummer

12030650


Privacy